› Prodávané značky › Brunia
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 29 položek celkem
Kapary jsou od nepaměti pěstovány po celé šíři Středozemí a byly přidány na seznam tradičních italských zemědělsko-potravinářských výrobků jako typický sicilský produkt.
Kapary mají jedinečnou, lehce pikantní nahořklou chuť a jsou hojně používány k aromatizaci rozmanitých pokrmů jako je maso, ryby, přidávají se i do těstovin i na pizzu. Před použitím je dobré propláchnout kapary studenou vodou.
Červený pomeranč se konzumuje v celém Středomoří, ale všude je známý pro svou přirozenou sladkost a typickou jasně červenou barvu. Marmeláda se skvěle hodí k čerstvému chlebu, sušenkám a sucharům, abyste si ji mohli vychutnat v plné kráse a také jí naplnit koláč.
Vyrábí se pouze ze sicilského a přísně sezónního ovoce, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Pomerančová marmeláda si nachází stále více příznivců. Tato lehce nakyslá, ale překvapivě lahodná a příjemně rafinovaná marmeláda je ideální pro energické a chutné snídaně nebo svačiny. Vyzkoušejte ji třeba k plnění hořkých čokoládových dortů.
Mandarinková marmeláda s intenzivní, sladce aromatickou chutí a dlouhou dochutí je ideální k ranní snídani nebo svačině. Skvěle se hodí na suchary, crostini nebo toasty nebo jako náplň do koláčů a dortů.
Vyrábí se výhradně ze sicilského ovoce, sbíraného v sezóně, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Džem z černého fíku vás překvapí svojí přirozenou sladkostí a vytříbenou chutí. Určen k namazání na chleba, k přípravě různých dortů či dezertů a výborný v kombinaci s vyzrálými sýry.
Je vyroben pouze ze sicilského ovoce a sbíraného v sezóně.
Neobsahuje:
pektin, kyselinu citronovou, kyselinu askorbovou, alergeny, aroma, barviva, konzervanty, lepek
Kapary se pěstují již od starověku a jsou rozšířeny v celém Středomoří; byly zařazeny na seznam tradičních italských potravin (P.A.T.) jako typický sicilský produkt. Obvykle se používají k ochucení pokrmů a hodí se k nejrůznějším jídlům: od masa přes ryby až po těstoviny.
Tahle marmeláda je součastí sicilské tradice kde se skvělá chuť tohoto typicky středozemního ovoce opuncie michá s neodolatelnou vůní skořice. Skvělá marmeláda pro vaše snídaně nebo k přípravě domacích sladkostí.
Spojení artyčoků a pistacií, hojně používaných v sicilské kuchyni dává této receptuře jedinečnou chuť. Vyniká skvělou chutí a vůní. Může být použito jako předkrm s bruschetou i jako příloha k masům. Je výborné jako omáčka na těstoviny smíchaná se sýrem Philadelfia.