› Sicilské delikatesy › Pesta a Paté
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 14 položek celkem
Na váš stůl přichází Gran Pesto alla Genovese Cremoso z mistrovské dílny Tigullio, které se vyznačuje kvalitou pesta Tigullio, s jemnou a obklopující strukturou. Bez lepku.
Chcete-li si vychutnat plnou chuť pesta Gran Pesto Tigullio alla Genovese Cremoso, stačí přidat trochu soli do vody na vaření těstovin a lžící zředit každou porci pesta před smícháním s těstovinami.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce nejdéle 5 dní s přidáním olivového oleje.
Spojení artyčoků a pistacií, hojně používaných v sicilské kuchyni dává této receptuře jedinečnou chuť. Vyniká skvělou chutí a vůní. Může být použito jako předkrm s bruschetou i jako příloha k masům. Je výborné jako omáčka na těstoviny smíchaná se sýrem Philadelfia.
Chilli papričky, které jsou nedílnou součástí typických sicilských a jihoitalských chutí, se používají při přípravě nepřeberného množství pokrmů. Obohacuje chutě a naše pokrmy jako žádná jiná ingredience a lze ji kombinovat s jakýmkoli jídlem. Pro milovníky pikantního ji vyzkoušejte namazanou na krajíci chleba.
Pistáciové pesto, tolik milované všemi siciliány a tolik vyhledávané po celém světě. Pistácie pocházející z chráněné oblasti Bronte mají chuť a vůni které se žádný jiný ingredient nevyrovná.
Perfektní na těstoviny, na opečený chleba i jako přísada na pizzu.
Chcete-li připravit opravdu tradiční a chuťově nepřekonatelný pokrm, smíchejte pistáciové pesto s usmaženou pancetou (slaninou). Pro zjemnění můžete přidat i trošku smetany na vaření. Dobrou chuť.
Z balení 90 gr připravíte 2 porce dobře ochucených těstovin. Pokud vám pesto zbude, můžete ho uchovat v ledničce až 7 dní s kapkou olivového oleje.
Pesto Contadina je jeden z nejoblíbenějších pro svoji jemnou ale osobitou, intenzivní a sofistikovanou chuť. Hlavní přísady v sobě uzavírají velkou část tradičních sicilských a italských chutí. Je skvělý na bruschetu, ale i jako omáčka na těstoviny.
Připravuje se speciálně pro jeden účel, a to pro kombinaci s chutnými lilky, aby vznikly tradiční těstoviny "Pasta alla Norma". Čerstvé rajčatové pyré a slaný sýr ricotta vás potěší při přípravě jednoduchého, rychlého a krásného pokrmu.
Jednoduchost a vášeň jsou hlavními ingrediencemi při přípravě jakéhokoli pokrmu. Tato omáčka se vaří na mírném ohni a je vhodná pro kombinaci s jakoukoli fantazií při přípravě prvních chodů, ale výborná je i samostatně, abyste si vychutnali její skutečnou dobrotu.
Tato omáčka je typická z Etny, kombinuje dvě jedinečné chutě, papriku a lilek, a v kombinaci s rajčatovou omáčkou vytváří návykovou chuť, které jen těžko odoláte. Váš první chod už nikdy nebude tak lahodný. V