› Sicilské delikatesy › Marmelády a sladké krémy
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 15 položek celkem
"Tato marmeláda obsahuje pouze ty nejlepší známé a chutné sicilské citrusové plody: pomeranče, citrony a mandarinky. Zachovává si esenci a vůni čerstvě utrženého ovoce a je vynikající pro energickou snídani. Hodí se k plnění koláčů a dortů nebo jednoduše na krajíc chleba, ale je vynikající i ke sladkým sýrům.
Vyrábí se pouze ze sicilského ovoce a přísně podle sezóny, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Červený pomeranč se konzumuje v celém Středomoří, ale všude je známý pro svou přirozenou sladkost a typickou jasně červenou barvu. Marmeláda se skvěle hodí k čerstvému chlebu, sušenkám a sucharům, abyste si ji mohli vychutnat v plné kráse a také jí naplnit koláč.
Vyrábí se pouze ze sicilského a přísně sezónního ovoce, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Pomerančová marmeláda si nachází stále více příznivců. Tato lehce nakyslá, ale překvapivě lahodná a příjemně rafinovaná marmeláda je ideální pro energické a chutné snídaně nebo svačiny. Vyzkoušejte ji třeba k plnění hořkých čokoládových dortů.
Mandarinková marmeláda s intenzivní, sladce aromatickou chutí a dlouhou dochutí je ideální k ranní snídani nebo svačině. Skvěle se hodí na suchary, crostini nebo toasty nebo jako náplň do koláčů a dortů.
Vyrábí se výhradně ze sicilského ovoce, sbíraného v sezóně, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Džem z černého fíku vás překvapí svojí přirozenou sladkostí a vytříbenou chutí. Určen k namazání na chleba, k přípravě různých dortů či dezertů a výborný v kombinaci s vyzrálými sýry.
Je vyroben pouze ze sicilského ovoce a sbíraného v sezóně.
Neobsahuje:
pektin, kyselinu citronovou, kyselinu askorbovou, alergeny, aroma, barviva, konzervanty, lepek
Tahle marmeláda je součastí sicilské tradice kde se skvělá chuť tohoto typicky středozemního ovoce opuncie michá s neodolatelnou vůní skořice. Skvělá marmeláda pro vaše snídaně nebo k přípravě domacích sladkostí.
Výborný jemný džem ze šťavnatých sicilských bílých fíků. Bílé fíky jsou známé pro svoji lehkou stravitelnost a schopnost podporovat trávení. Doporučujeme na palačinkách a na dortech crostata.
Směs lískových oříšků a kakaa v kombinaci s nakrájenými mandlemi. Tohle je Brunella, lahodný čokoládový krém který nesmí chybět v žádné domácnosti milovníků sladkostí. Fantastický je namazán na chleba jako snídaně pro děti, neodolatelný v palačinkách, nezapomenutelný v dortech nebo namazán na sušenky.
Věděli jste, že borůvky jsou velmi prospěšné pro kapiláry, zejména pro ty v sítnici? Jedná se totiž o ovoce velmi bohaté na vitaminy A a C a různé kyseliny a cukry, které jsou velmi užitečné. Vychutnejte si je na chlebu nebo s krutony, tato marmeláda vás ohromí svou dobrotou.
Vyrábí se pouze ze sicilského ovoce a striktně sklízeného v sezóně, mají vysoký obsah ovoce a neobsahují pektin.