› Prodávané značky › Brunia
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 18 položek celkem
Pomerančová marmeláda si nachází stále více příznivců. Tato lehce nakyslá, ale překvapivě lahodná a příjemně rafinovaná marmeláda je ideální pro energické a chutné snídaně nebo svačiny. Vyzkoušejte ji třeba k plnění hořkých čokoládových dortů.
Vyrábí se pouze ze sicilského a přísně sezónního ovoce, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Mandarinková marmeláda s intenzivní, sladce aromatickou chutí a dlouhou dochutí je ideální k ranní snídani nebo svačině. Skvěle se hodí na suchary, crostini nebo toasty nebo jako náplň do koláčů a dortů.
Vyrábí se výhradně ze sicilského ovoce, sbíraného v sezóně, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Kapary se pěstují již od starověku a jsou rozšířeny v celém Středomoří; byly zařazeny na seznam tradičních italských potravin (P.A.T.) jako typický sicilský produkt. Obvykle se používají k ochucení pokrmů a hodí se k nejrůznějším jídlům: od masa přes ryby až po těstoviny.
Chilli papričky, které jsou nedílnou součástí typických sicilských a jihoitalských chutí, se používají při přípravě nepřeberného množství pokrmů. Obohacuje chutě a naše pokrmy jako žádná jiná ingredience a lze ji kombinovat s jakýmkoli jídlem. Pro milovníky pikantního ji vyzkoušejte namazanou na krajíci chleba.
Sušená rajčata, černé olivy a chilli koření.....v tomto pestu najdete typické chuti Etny. Je skvělé jako omáčka na těstoviny i jako příloha k masům.
Jednoduchost a vášeň jsou hlavními ingrediencemi při přípravě jakéhokoli pokrmu. Tato omáčka se vaří na mírném ohni a je vhodná pro kombinaci s jakoukoli fantazií při přípravě prvních chodů, ale výborná je i samostatně, abyste si vychutnali její skutečnou dobrotu.
Caponata catanese je starobylý sicilský recept, který se jen na Sicílii připravuje na 37 způsobů. Naše Caponata je nejoblíbenější v oblasti Katánie a věříme, že vás tato kombinace mile překvapí.
Výborný jemný džem ze šťavnatých sicilských bílých fíků. Bílé fíky jsou známé pro svoji lehkou stravitelnost a schopnost podporovat trávení. Doporučujeme na palačinkách a na dortech crostata.