› Sicilské delikatesy
« 1 2 3 4 »
Stránka 3 z 4 - 46 položek celkem
Caponata catanese je starobylý sicilský recept, který se jen na Sicílii připravuje na 37 způsobů. Naše Caponata je nejoblíbenější v oblasti Katánie a věříme, že vás tato kombinace mile překvapí.
Výborná jemná marmeláda ze šťavnatých sicilských bílých fíků. Bílé fíky jsou známé pro svoji lehkou stravitelnost a schopnost podporovat trávení. Doporučujeme na palačinkách a na dortech crostata.
Lilek je jedna z nejpoužívanějsích zelenin ve středozemní kuchyni. Jeho původ sahá hluboko do historie, do Evropy ho přivezli Arabové a nazývali ho badinglan.
Lilek je vhodný k přípravě různých receptů a my Vám nabízíme lilkové filety nakládané v oleji, které si můžete dát jako předkrm s opečeným chlebem nebo jako přílohu k masům.